ESD mat

esd mat

Amelectric levert ESD matten van soldeerbout bestendig rubber in een 2-laagse structuur. Deze kwalitatief hoogstaande ESD mat heeft een zeer uniforme afleidweerstand en voldoet ruimschoots aan de norm EN61340-5-1. Dit verzekert u van een perfecte bescherming tegen statische ladingen onder alle omstandigheden. Dankzij de hoge temperatuur bestendigheid zal deze ESD mat niet snel worden beschadigd door een hete soldeerbout en sigarettengloed. Hierdoor word een lange levensduur gegarandeerd.

Wij leveren ESD matten in diverse standaard maten, maar desgewenst ook in speciale afmetingen en hele rollen. Ook het plaatsen van drukkers kunnen wij voor u verzorgen. Wij hanteren hierbij het 10mm drukker systeem, wat in praktijk het meest duurzaam bleek.

Omdat aan het gebruik van een ESD mat op de vloer mechanisch veel zwaardere eisen worden gesteld, levert Amelectric tevens speciale ESD vloermatten. Deze ESD matten kunnen worden geleverd in standaard coupons of in een specifieke afmeting.

Ook kunnen hier drukkers worden geplaatst op de door u gewenste plaats(en).

En dat goed niet duur hoeft te zijn willen wij u graag laten zien. Vraag dus vrijblijvend een offerte!


Bel of mail ons nu voor een vrijblijvend advies! - T. 0499 475010 | E. info@amelectric.nl

Bezoek ook onze webshop op www.amelectric-shop.eu voor een beeld van ons uitgebreide productaanbod en interessante aanbiedingen.