Soldeer afzuiging

Soldeer afzuiging

Werkt u op een plek waar veel wordt gesoldeerd? U zult dan ongetwijfeld merken dat dit niet altijd even aangenaam is. Het solderen verspreid een duidelijk aanwezige geur, die bepaald prettig te noemen is. Dat niet alleen, deze geur is ook nog eens gevaarlijk voor u. Er zitten stoffen in die slecht zijn voor de gezondheid en die ervoor kunnen zorgen dat u ernstig ziek wordt. Het is dan ook belangrijk om een manier te vinden om ervoor te zorgen dat deze soldeerdampen u geen kwaad kunnen doen. Bij Amelectric hebben we hier de oplossing voor. We verkopen soldeer afzuiging in meerdere verschillende uitvoeringen.

Soldeerrook afzuiging op maat

Met onze soldeerrook afzuiger kunt u er op rekenen dat u een product in huis haalt dat de veiligheid verhoogt. We hebben een uitgebreid programma aan verschillende soldeerrook afzuigsystemen in het assortiment klaarstaan. Deze artikelen zijn geschikt voor verschillende soorten omgevingen. Neem dan ook rustig een kijkje bij de verschillende systemen voor soldeerrook afzuiging. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. We hebben ruim dertig jaar ervaring met het inrichten van werkplaatsen en gaan hiermee graag ook voor u aan de slag.

Veilig werken met een soldeerrook afzuiger

Het is met een goede soldeer afzuiging mogelijk om een stuk veiliger te werken dan wanneer u dit doet zonder een dergelijk apparaat. U zorgt hiermee voor de gezondheid van uzelf en uw mensen. We raden u dan ook aan om soldeerrook afzuiging zeker te overwegen. We bekijken samen met u hoe u hier het beste gebruik van kunt maken en welk systeem het beste aansluit op uw wensen. Meer weten? We hebben ook elders op deze website uitgebreide informatie over onze vele producten voor het inrichten van een werkplaats klaarstaan. Wij zorgen voor een complete, geheel veilige inrichting van een werkplaats voor uw bedrijf.


Bel of mail ons nu voor een vrijblijvend advies! - T. 0499 475010 | E. info@amelectric.nl

Bezoek ook onze webshop op www.amelectric-shop.eu voor een beeld van ons uitgebreide productaanbod en interessante aanbiedingen.