Soldeerdampafzuiger

Soldeerdampafzuiger

U werkt op een plek waar veel wordt gesoldeerd? U bent er dan ongetwijfeld van op de hoogte dat de dampen die dan vrij komen slecht zijn voor uw gezondheid. Ze bevatten allerhande stoffen die een negatieve invloed hebben op uw gestel en die kanker en andere aandoeningen kunnen veroorzaken. We hebben bij Amelectric de oplossing hiervoor klaarstaan. Zo verkopen wij een soldeerdampafzuiger die ervoor zorgt dat de dampen geen schade kunnen aanrichten. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor apparaten op dit gebied wij allemaal voor u klaar hebben staan.

Aan de slag met een soldeerdamp afzuiger

Voor de afzuiging van soldeerdampen zijn meerdere oplossingen te vinden. Zo verkopen wij onder andere een Systeem 50 Antistatic, die u het beste kunt gebruiken in een niet agressieve omgeving, waar geen statische elektriciteit mag ontstaan. Denk hierbij aan de elektronica industrie of het technisch onderwijs. We verkopen deze soldeerdampafzuiger in een groot aantal verschillende uitvoeringen. U kunt er dan ook op rekenen dat wij u dit product voor u op maat kunnen leveren. Deze afzuigarmen kunnen bij u eenvoudig worden geplaatst. Uiteraard voldoen onze producten altijd aan de veiligheidseisen die hieraan gesteld worden.

Vandaag nog een soldeerdamp afzuiger kopen?

Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij hier allemaal voor in petto hebben. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze producten. Daarbij kunnen we u ook helpen met het inrichten van een werkplaats. We hebben hier ruim dertig jaar ervaring mee. Efficiency, gebruiksgemak en veiligheid staan hierbij bij ons altijd voorop. Bij Amelectric verkopen we alles voor de inrichting van uw werkplaats. Betrouwbare producten die lang meegaan en waar u vele jaren gebruik van kunt gaan maken. Bestellen is bij ons heel eenvoudig en veilig, wij zorgen er dan voor dat het product dat u heeft besteld zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. We kunnen daarbij, indien gewenst, ook voor de installatie van de producten zorg dragen.


Bel of mail ons nu voor een vrijblijvend advies! - T. 0499 475010 | E. info@amelectric.nl

Bezoek ook onze webshop op www.amelectric-shop.eu voor een beeld van ons uitgebreide productaanbod en interessante aanbiedingen.